Kig op der er en lop, kig ned der er en ged.. den har aldrig sån’ rigtig rimet – men der er faktisk noget rigtig godt ved at kigge op, ikke nødvendigvis efter lopper, eller spindelvæv i dit stueloft, men udenfor er der masser at kigge op på. Kig op i lyset, i de lysegrønne bøgetræskroner eller på fuglene. Tag evt en kikkert med og kig op efter alt muligt og umuligt der er at få øje på.

For det skulle være så godt at kigge op. Vi bruger nemlig rigtig meget af vores tid med at kigge ned. Ned på tastaturet, tallerknen, telefonen og børnene. Hele vores overkrop har det faktisk meget afslappet når den er lettere foroverbøjet fordi vi har vænnet den til det. Men ender vi med at bøje alt for meget forover, kan det sende vores krop nogle signaler om, at vi er stressede og kede af det. Jeg er ikke ekspert på området, og vil derfor ikke dykke længere ned i emnet om stresshormoner og nakkespændinger, men bare opfordre til, at du bruger dit medfødte virtual reality blik når du er udenfor, putte mobilen i lommen, og tage en ven i hånden :o)

Denne video handler om livet som teenager, som ikke kan slippe blikket fra mobilen, men det kan du og jeg sagtens, ik? (programserie lavet sidste år af DR3) Se med her.

 

Op med hovedet // DR3 <3 Teenagere // DR3

Op med hovedet… Sådan, bogstavelig talt. Op med det!Hvis du kender én, som også ligner en idiot på Snapchat, så del den lige med dem 😉

Opslået af DR3 på 30. maj 2016